Siden oppstarten har vi hatt fokus på det utradisjonelle. Vi vil heller være et byrå som forbindes med ideer fremfor tradisjonell markedsføring. Tradisjonell markedsføring forbindes ofte med flyers, slitsomme telefonselgere og et sitat om at 50 % av all markedsføring er bortkastet – du vet bare ikke hvilken 50 prosent det er? Hvis dette høres kjent ut bør du ta kontakt med oss!

Mystory Norge hjelper nemlig bedrifter med å jobbe fra ideen – frem til målet. Om du ikke vet hva målet ditt er enda, hjelper vi deg med å sette det! Sammen kan vi utarbeide en tydelig markedsplan med kanaler og markedsaktiviteter som trengs for å nå målet. Om du har et godt tilbud – hjelper vi deg med å planlegge, sette opp og evaluere kampanjen. Om du ønsker å ta i bruk en ny kanal, hjelper vi deg med oppsett av profilen i sosiale medier. Vi kan også publisere innhold, drifte profilen din eller lære deg opp i hvordan du enkelt kan gjøre dette selv.

Kort oppsummert hjelper vi bedrifter med:
Ideer, rådgivning, annonsering på Snapchat, annonsering på Facebook, annonsering på Instagram, annonsering i Google, innholdsproduksjon, drift av sosiale medie-profiler, kurs i sosiale medier, markedsplanlegging, strategi og innholdsproduksjon. Vi lager nettsider og nettbutikker, samt bistår med teknisk support og APP-løsninger. Vi leverer også reklamefilm, illustrasjon, logo og animasjoner i 2D og 3D.

Kontakt oss

Epost: post@mystory-norge.no
Telefon: 41 85 98 25 / 97 64 79 15
Adresse: Verftsgata 11, 7800 Namsos
Få veibeskrivelse >