Siden oppstarten har vi hatt fokus på det utradisjonelle. Vi vil heller være et byrå som forbindes med ideer fremfor tradisjonell markedsføring. Ordet markedsføring forbindes ofte med flyers, slitsomme telefonselgere og et sitat om at 50 % av all markedsføring er bortkastet – du vet bare ikke hvilken 50 prosent det er? Hvis dette høres kjent ut bør du ta kontakt med oss!

Mystory Norge hjelper nemlig bedrifter med å jobbe fra ideen – frem til målet. Om du ikke vet hva målet ditt er enda, hjelper vi deg med å lage det! Så utarbeider vi en markedsplan med markedsaktiviteter og kanaler som trengs for å nå målet. Om du har et godt tilbud – hjelper vi deg med å planlegge, utføre og evaluere kampanjen. Om du ønsker å ta i bruk en ny kanal, hjelper vi deg med oppsett av profilen i sosiale medier. Vi kan også publisere innhold, drifte profilen din eller lære deg opp i hvordan du enkelt kan gjøre dette selv.

Kort oppsummert hjelper vi bedrifter med:
Ideer, rådgivning, annonsering på Snapchat, annonsering på Facebook, annonsering på Instagram, annonsering i Google, innholdsproduksjon, drift av sosiale medie-profiler, kurs i sosiale medier, markedsplanlegging, strategi, innholdsproduksjon og produksjon av nettsider.

Kontakt oss

Epost: post@mystory-norge.no
Telefon: 41 85 98 25 / 97 64 79 15
Adresse: Vi har flyttet! Ny adresse er Verftsgata 11, 7800 Namsos
Få veibeskrivelse >